Hyundaı, Genel müdürü Bandırma'da

Hyundaı, Genel müdürü Bandırma

Hyundaı-Assan grubu genel müdürü Önder Göker Bandırma'da incelemede bulundu.

Hyundaı-Assan grubu 2015 model İ 20 sıra dışı otomobillerin piyasadaki etkisini denetleyen Genel Müdür Önder Göker, gün içinde Bandırma’ya geldi.

Beraberinde Güney Marmara Bölge Müdürü Berk Çetin olan, Hyundaı-Assan genel müdürü Önder Göker’i Bandırma Baş-taş Hyundaı Şhoow room’da Baştaş yönetim kurulu başkanı Hüseyin Baş, işletme müdürlerinden Mehmet Özbay ile Şhoow Room müdürü Levent Özcan karşıladı.

Otomobil sektöründe 2015’e İ20 gibi sıra dışı özelliklere sahip bir otomobille girmenin, Pazar payındaki performanslarının yükselmesine neden olduğunu vurgulayan Göker, bu performansı negatif enerjiye çevirecek bölge bayileri ve sunumdaki Şhoow Room personeli olduğuna dikkat çekti.

Göker, Gelinen noktada, her alanda kullanımı hem pratik, hem konforlu, hem de iktisatlı olan İ20 lerin otomobil piyasasında beklenen hit’i yakaladığını söyledi.

Assan genel müdürü Göker, Bandırma Baştaş Şhoow Room daki izlenimleri sonucu kentten ayrılırken, Baştaş ailesine başarı ve katkıları nedeni ile teşekkür etti.



  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli